Spild ikke din tid på langsomt internet – Få det nu fikset

(sponsoreret indhold)

Der er alt for mange derude, som døjer med en langsom internet forbindelse, og der er ikke noget værre end at sidde ved sin computer eller mobil telefon og vente på at du kommer ind på en hjemmeside. Det er fuldstændig spil af tid, og i de fleste tilfælde også unødvendigt, fordi der findes løsninger på langsomt internet. Derfor vil vi i denne artikel komme ind på nogle ting som du kan gøre, for at sikre at du får en hurtig fibernet forbindelse. Vi kommer ind på nogle ting, som du kan gøre selv, for at forbedre dine vilkår og stoppe med det langsomme internet.

Placer din router korrekt

Der er alt for mange, der ikke er klar over hvor stor en forskel det gør at placere sin router korrekt i hjemmet. Det er faktisk noget af det vigtigste du selv kan blive opmærksom på og få ændret på. Mange har nemlig gjort den store fejl, at de vælger at gemme deres router bag sofaen i stuen, eller måske endda gemme den i et skab, fordi den ikke er særlig pæn. Det er især når konen rydder op, at den bliver gemt væk, men her ville den perfekte fars dags gave være en helt ny router, da de routere du modtager fra din internet udbyder ikke altid er særligt effektiv og har nogle fejl og mangler, som du kan slippe for med en helt ny router til mellem 1000 og 2000 kroner. Du kan også læse mere om routerens placering, og se om din router er placeret optimalt her.

Har du den rigtige internet forbindelse?

Det kan også være at du fuldstændig skal lave om på den pakke med internet du har i dag. Måske har du en langsom bredbånds forbindelse, men du har faktisk adgang til fibernet på adressen i stedet. Prøv at kontakte de udbydere som du kender til, eller søg på nettet efter nogle udbydere som tilbyder internet i nærheden af dig. Måske bliver du overrasket over de muligheder der findes. Du kan faktisk også selv slå din adresse op på de fleste internetudbyderes hjemmesider, og se hvilke forbindelser der kan leveres og se hvilke hastigheder der findes på din adresse. Her kan du sammenligne imellem de forskellige bredbånds og fibernet udbydere der findes rundt omkring.