Nøglen til perfekt hår

Der er mange af os, der ville ønske vi havde tid til at få det perfekte, polerede look hver dag, men det er simpelthen ikke altid muligt. Eller er det? Her kan du læse mere om, hvordan du kan finde nøglen til perfekt hår.

Find en god rutine

Det handler først og fremmest om at finde en god rutine. En god rutine har nemlig meget at sige for, hvordan dit hår ser ud i hverdagen. Hvis du laver et godt grundarbejde, så er sandsynligheden langt større for, at din frisure ser godt ud også når du skal på arbejde en helt vanlig morgen.

Hvordan dit hår fremstår har meget at gøre med tekstur. Vi har forskellig struktur på vores hår. Nogle har fint, glat hår og andre har krøllet hår, og der imellem findes der utroligt mange variationer, der beror på genetik. Det er dog ikke kun det, det står på. Du kan nemlig manipulere en hel del med dit hår selv, hvis du gerne vil have et andet resultat, men det er vigtigt at du sørger for at tage udgangspunkt i, hvordan dit hår er her og nu.

Hvis du har krøller, kan hele forskellen ligge i at finde den helt perfekte krøllecreme, der passer til din hårstruktur, som du kan putte i dit hår, når du har været i bad. Du kan nemt finde frem til den bedste gennem en test af krøllecreme, så du slipper for at spilde penge på det forkerte produkt.

Produkter har nemlig meget at sige, hvis du vil fremhæve eller skjule noget med dit hår. Du kan få mere volum, fremhæve krøller og bølger og få en bestemt frisure til at sidde helt perfekt. Læs mere på Bapoon.dk for at finde frem til de helt rigtige produkter online.

Har du altid drømt om krøller, der holder?

Det er svært at krølle sit hår og få det til at holde, hvis man har helt glat hår, men det er slet ikke umuligt med de rette produkter. Gå til indkøb af det , der hedder pillow rollers, eller brug almindelige hårspænder. Når du har vasket dit hår, lader du det lufttørre. Så tager du et produkt, der giver lidt hold og tekstur i – måske også volum. Når du har gjort det, skal du begynde med at tage små sektioner af dit hår på et par-tre cm, og sno dem som en klokke opover og feste dem som små rosetter med en hårspænde. det er vigtigt at du snor det helt glat, og ikke twister det undervejs. På den måde, får du ingen frizz når du tager det ud dagen efter. Du løsner alle de små spænder dagen efter, og så skal du bruge noget tid på at børste. Når det er gjort, så har du faktisk Hollywood.krøller, der ikke falder ud med det samme, ligesom de kan gøre, når du bruger varmeværktøj.