Fyrre, fed og forrygende

Hvem siger, at livet slutter ved de 40? For mange mennesker er det ligefrem her at livet for alvor begynder. Man har fået etableret sig med hus og have. Drømmejobbet er landet. Børnene er så store, at de enten kan klare sig selv – eller måske er de allerede flyttet hjemmefra. Det er nu, at livet for alvor skal nydes.  

Mange fordele ved at blive ældre 

Så i stedet for at gå i panik over den tabte ungdom, skal du glæde dig over at du nu endelig er voksen. Det kan der være mange dejlige fordele ved! Tvært i mod er der nogle ting, som du med sikkerhed vil sætte pris på. Eller lære at sætte pris på med tiden. En af dem er, at du som du bliver ældre, ofte bliver ligeglad med hvad andre tænker om dig. I modsætning da du var i starten af 20’erne og måske også 30’erne. For du er for længst holdt op med at sammenligne dig med andre. Du er dig selv – og hurra for det!  

Livet giver mening på en ny måde 

På samme måde har du også fået en særlig indsigt i hvad der virkelig betyder noget. Det er ikke byture hver weekend eller dyrt designertøj. Derimod er et godt helbred og dejlige børn noget der gør dig taknemmelig. Det kan skyldes at du efterhånden har prøvet lidt af hvert. Både på godt og ondt. Og det er en uvurderlig erfaring at have med sig i livet, som både styrker dine holdninger og dine valg. For du kender både dine styrker og dine svagheder. Netop fordi du har rundet de 40.  

40-års krisen kan kradse 

Det er dog ikke kun en dans på roser at blive ældre. For det er ofte også, når man falder til ro, at nogle falder fra. Måske rammer 40-års krisen ham du troede var manden i dit liv. Og så står du der med alle dine talenter og et selvværd, som måske har været større. Pludselig føler du dig måske endda ældre end du er – men der er en vej videre. For der findes særlige dating sider for dig, der er lidt over 40. Blandt andet Senior.dk – der på trods af navnet alligevel byder på mange interessante profiler.  

Date online i ro og mag 

Til gengæld slipper du for at skulle ud på egen hånd i byen og finde en partner, hvilket godt kan være grænseoverskridende. Her kan du sidde og kigge inden du endeligt beslutter dig. Og husk at kærligheden kender ingen alder. Derfor findes der også datingsider til både de helt unge og smukke. Til dig, der har rundet de 40 – og til dine forældre. Men du behøver næppe lægge vejen forbi seniordating 60+ lige med det samme. For kærligheden venter med stor sandsynlighed lige om hjørnet.