Fritidsaktiviteter til dig med ekstra tid

(sponsoreret indhold)

Hvis du har lidt ekstra tid, som du ikke ved, hvad du skal gøre med, kan det være, du skal få dig en ny hobby. Hobbyer kan give meget glæde og desuden bidrage til, at man kan komme i bedre form, få nye venner og bekendtskaber samt lære at skabe noget rent fysisk.

Nogle hobbyer kan være dyre end andre, såsom ridning eller hardball som kan være meget høje udgifter hvis man gerne vil have det bedste at det bedste udstyr. Hvorfor at et lån kan være meget attraktivt som er være helt top of the line.

Til den aktive

Kunne du godt trænge til at komme i lidt bedre form, eller elsker du bare at bevæge din krop og nyde, hvad den er i stand til, skal du måske begynde at gå til en sport. Her er mulighederne nærmest uendelige, så du må tænke over, om holdsport, alenetid eller fordybelse er det, du vil sætte mest pris på.

Hvis du gerne vil samarbejde med andre, mens du dyrker sport, er holdsport så som volleyball, håndbold, fodbold og airhockey oplagte muligheder. Her er tempoet højt og sammenholdet kommer for det meste helt af sig selv. En øl i omklædningsrummet efter træning er kotume i mange klubber, hvilket hjælper det sociale bånd endnu mere på vej.

Hvis du mere er til solosport, kan det være du begynde til kajak. Hvis du bor i nærheden af vand, er der sikkert også en kajakklub i nærheden. At ro kajak kan være en smuk, beroligende og meditativ sport. Men fortvivl ikke hvis du mere er til højt tempo og konkurrence med dig selv. Du kan sagtens intervaltræne og give den fuld gas i en kajak. Så snart du har lært teknikken til at holde balancen, kan du begynde at udfordre dig selv på farten. Som udgangspunkt kan du ro kajak året rundt, så længe der ikke er is på vandet, men de fleste kajakroere under at komme på vandet i forår- og sommerhalvåret. Til gengæld er der i mange klubber et fitnessrum med romaskiner og vægtstænger, som man kan vedligeholde formen henover vinteren. Det er helt normalt, at det fungerer på den måde og det bliver kaldt at tør-træne hos kajakroere.

Til den kreative

En kreativ aktivitet som er meget moderne lige nu, omhandler keramik. Du kan både gå til kurser, hvor du kan lære at dreje det selv helt fra bunden. Men hvis det ikke lige er dig at have fingrene i ler, kan du også male på et stykke allerede lavet keramik. Der findes caféer, hvor du kan tage ind alene eller sammen med nogle veninder og bruge et par hyggeligere timer, mens I fordyber jer i farver og mønstre.

Her har de sørget for keramik i alverdens udformninger; tepotter, krus, skåle, fade, vaser og meget mere. Desuden er der pensler, vand og maling i alle regnbuens farver. Du kan male dit keramik efter et mønster i dit hoved eller finde inspiration i de mange bøger, de har liggende. Man kan hurtigt blive bidt af det, og med denne hobby kan du også lave personlige jule- og fødselsdagsgaver til folk.