Drømmer du også om at komme lidt væk?

Dan Turell skrev en gang: ”Jeg holder af hverdagen”. Og hverdagen er nu heller ikke nødvendigvis så ringe endda – hvis den ikke varer evigt. Nogle gange kan man godt have fornemmelsen af, at det er mandag dag efter dag. Uge efter uge. For hvad er hverdagen, hvis ikke der er noget der hedder weekend? Eller ferie? En enestående måde at slippe væk fra netop hverdagen og få nye oplevelser og ikke mindst fornyet energi.  

En skøn – men dyr – fornøjelse 

Men selv om ferie er ren fornøjelse, så kan det også være en dyr fornøjelse. Især hvis turen går længere væk i længere tid. Har man ikke ligefrem sparet op til det, så kan det have lange udsigter at komme meget længere end til bygrænsen. Med mindre … for der er også muligheden for at få lit ekstra penge på lommen. Nemlig ved at deltage i nogle af de mange gratis konkurrencer, der findes rundt omkring på diverse hjemmesider. Det er ganske gratis at deltage og ud over pengepræmier kan du også vinde både gavekort og fede præmier.  

Camping, storby eller bare ferie?  

Der findes en række forskellige måder at vinde på. Det kan være alt fra at svare på en række simple spørgsmål til skrab og vind. Det kan også være du blot skal skrive dig op til et nyhedsbrev for at deltage i konkurrencen. Så er det måske dig, der vinder den helt store pengepræmie! Eller måske et luksus camping ophold, en forlænget weekend tur eller en rejse efter eget valg. 

På den måde kan det alligevel blive muligt at komme lidt væk fra hverdagen. Det eneste du skal gøre, er at finde ud af, hvilke konkurrencer du vil deltage i. Du kan også kigge lidt efter hvilke præmier du gerne vil have fingrene i. Og så er det bare at udfylde dine personlige oplysninger samt mailadresse, så du kan få besked, hvis du vinder.  

Undgå at gå glip af de bedste konkurrencer 

Og så er det bare at gå i gang! Og krydse fingre for at det er dig, der er den heldige vinder. Er du bange for at gå glip af en af de virkelig gode konkurrencer, så hold øje med konkurrencesiderne. Her er der typisk en oversigt over de nyeste konkurrencer, så du altid kan være up-to-date med de nyeste. Så undgår du at ærgre dig over at gå glip af en konkurrence, men er altid ajour med de aktuelle konkurrencer og præmier.