skip to Main Content
(+45) 7199 0055 info@imprezzing.dk
  • da
Shapesfarvertop

Styr på farver og fonte i Prezi Next

Det er nyttigt at kunne arbejde frit med farver og deres transparens i et godt arbejdsflow, når du designer din præsentation. Prezi gemmer på redskaber og systematik, der gør det lettere at bruge og genbruge farver.

Først og fremmest: Når du designer en prezi, vil du have glæde af at du bruger lille mængde faste farver, som du vælger i forvejen, og som klæder hinanden. Hos Imprezzing vil vi typisk starte prezidesign med at vælge farver på basis af enten kundens design designmanual eller logo – eller måske det billede, der udgør baggrunden i prezien.

Her er nogle af vores bedst tips til valg og styring af farver i Prezis brugerflade.

 

Giv Topics+Subtopic, Shapes, Tekst og Pile+Streger farver

Klik på et element, du ønsker at ændre farven på. I den sorte bjælke over lærredet ser du en række af de redigeringsmuligheder, du har til til elementet. Du vil kunne redigere både omridset (Border) og farven (Fill) af elementet. Ønsker du flere redigeringsmuligheder, højreklik på elementet.

Her til venstre ser du den åbne menu:
Theme colors – kan du læse om længere ned i artiklen.

 

Vælg mellem farverne i den lille Standard colors palette.

Indskriv HEX-koden for en bestemt farve, for eksempel fra jeres designmanual. Klikker du på den lille cirkel med regnbuefarven får du adgang til en lang række farvepaletter – og deriblandt et lille pipette-ikon, hvormed du kan kan udpege farver, som du ønsker at bruge i din Prezi. Læg mærke til at vinduet med den udvidede palette kan placeres frit, så du kan pege på farver fra dine egne billeder eller en webside.

Ændr på gennemsigtigheden (Opacity) i elementet ved at flytte cirklen på den blå linje.

 

Indstil faste farvepaletter til Shapes, Pile+Streger og Topics+Subtopics

Hvis du klikker på et element, og derefter på Presets, øverst i den sorte bjælke, får du en oversigt over de faste farver, der indgår i paletten til elementet. Du kan sagtens vælge en helt sjette farve – som forklaret ovenfor.

For at ændre et af de faste farver i paletten skal du vælge den nye farve til dit element, og derefter højreklikke og vælge Change presets – dermed ændres palettefarven til din ønskede farve.

 

Indstil Theme colors

Grundfarverne til Theme colors henter Prezi fra de farver, du vælger til dine Arrows+Lines. Du vil se, de slår igennem, sekunder efter du har valgt dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skal vi tale sammen i 15 minutter?

  • I tvivl om I skal bruge Prezi til en præsentation?
  • Specifikke problemer, der skal løses?
  • Se eksempler på Imprezzings prezi’er og videoer?

Udfyld og få GRATIS, uforpligtende rådgivning.
​Vi kontakter dig så hurtigt vi kan, og aftaler et mødetidspunkt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få 15 min. GRATIS rådgivning
Back To Top