skip to Main Content
(+45) 7199 0055 info@imprezzing.dk
  • da
certificeret-prezi-ekspert

Prezi – levende kommunikation med stor effekt

Prezi er et redskab, der kan tilføre dine præsentationer en wow-effekt, som gør, at dine budskaber bliver husket. Det er et kreativt arbejdsredskab, der giver dig mulighed for at lave en præsentation, der er unik, veldesignet, gennemtænkt og som giver maksimal støtte til taleren.

En Prezi-præsentation kan bruges til store arrangementer, salgsmøder eller til den lille vigtige levering. Uanset anledningen har du en præsentation, der taler sit tydelige sprog, og som får dit budskab ud over rampen.

Prezieksperter

Hos Imprezzing er vi eksperter i Prezi, og har mange års erfaring med Prezidesign- og undervisning. Vi hjælper dig, hvis du har brug for en færdig Prezi, som vi designer, eller underviser dig gerne i, hvordan du selv kan lave skarpe Prezi-designs. Det er helt op til dine behov og ønsker.

Her kan du se, hvordan en Prezi kan se ud.

Nye muligheder med Prezi Next

Prezi har fået en ny teknisk platform, der gør, at Prezi nu rummer endnu flere muligheder for brugeren.

Indtil for nyligt gik Prezi under navnet ’Prezi Classic’, men videreudviklingen har ikke blot tilført nye muligheder, men også et nyt navn – nemlig ’Prezi Next’. I salgssammenhænge kaldes Prezi Next for Prezi Business, da den nye tekniske platform muliggør, at man kan komme ind bag præsentationen og via analytics kan se, hvad modtageren af Prezien kigger mest på.

Hos Imprezzing har vi siden offentliggørelsen af den nye platform arbejdet i Prezi Next, og vil fremadrettet bruge den nye platform til at lave Prezi-præsentationer. Det er dog muligt stadig at benytte Prezi Classic.

Læs mere om Prezi Classic og Prezi Next:

Hør om fordele og forskelle her

Skal vi tale sammen i 15 minutter?

  • I tvivl om I skal bruge Prezi til en præsentation?
  • Specifikke problemer, der skal løses?
  • Se eksempler på Imprezzings prezi’er og videoer?

Udfyld og få GRATIS, uforpligtende rådgivning.
​Vi kontakter dig så hurtigt vi kan, og aftaler et mødetidspunkt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få 15 min. GRATIS rådgivning
Back To Top