skip to Main Content
(+45) 7199 0055 info@imprezzing.dk
  • da

Om os

Imprezzing er et lille bureau med brede kommunikative kompetencer. Vi hjælper med at nå ud over rampen med budskaber, der engagerer din målgruppe.

Vi er specialister inden for Prezidesign og -undervisning, animationsfilm, storytelling, rådgivning og præsentationstræning.

Imprezzing har en bred opgaveportefølje og er vant til hurtigt at forstå nye kunders behov og ønsker, og formår altid at levere løsninger inden for korte deadlines.

Vi synes, det er altafgørende for et godt samarbejde, at processen er tryg, professionel, sjov og inspirerende.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Gode til at forstå vores kunder

Siden 2010 har vi besøgt hundredvis af virksomheder og rådgivet dem i, hvordan deres kommunikationsindsats kunne styrkes.

Vi er gode til at gå i dialog med vores kunder og få indblik i virksomhedens struktur, historie og arbejdsgange. Det giver os ofte muligheden for at spore os ind på, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe virksomheden med at optimere deres kommunikationsindsats.

Imprezzing er en netværksvirksomhed, som tilknytter faglig ekspertise efter kundens behov. Vi har en grundbase af forskellige kommunikative færdigheder, og ved hvilke vi skal bringe i spil for at hjælpe jer bedst muligt.

Hvem er vi?

Christina-Steensgaard Hoyer

Imprezzing er ejet af Christina Steensgaard Høyer, som har en alsidig baggrund inden for kommunikation. Hun har bl.a. arbejdet som foredragsholder, kommunikationskonsulent og træner i præsentationsteknik i egen virksomhed siden 2004. Derudover har Christina 15 års erfaring fra kommunikationsafdelinger i virksomheder og organisationer inden for medie- og kulturverden. For øjeblikket holder Christina også en række foredrag om hvordan vores digitale arbejdsliv påvirker arbejdspladser interne kommunikation og samarbejde.

Kristine-Pedersen

Udover Christina tæller Imprezzing også Kristine Pedersen, som arbejder med Prezidesign- og undervisning. Kristine har flere års erfaring inden for marketing og design, hvor hun bl.a. har beskæftiget sig med Prezi.

Prezi-expert-badge

Imprezzing er eneste officielle Prezi ekspert i Norden!

Vi er håndplukket af Prezi, og arbejder tæt sammen med Prezi og Prezieksperter i Europa og USA.

Vi har undervist og designet i Prezi siden 2011. På engelsk og på dansk. Til store virksomheder og små organisationer. Online og levende undervisning. Den store udrulning, og den lille snigende inspiration.

Høj kvalitet, selvtillid, inspiration  og kontakt med tilhørerne står højt på vores tjekliste for præsentationer. Vi har kommunikationserfaring, har designet hundredevis af prezier og masser af viden om præsentationsteknik med i bagagen. Det præger den måde vi underviser og designer på, og sikrer at du får en ydelse du bliver glad for.

Udover Christina kan du også møde Kristine, når vi designer og afholder kurser.

Prezi udvikler sig hele tiden. Som certificerede samarbejdspartnere med Prezi, er vi på forkant med alt det nyeste – og med til at føde gode ideer og feedback tilbage til Prezi. Vi ambitiøse på Prezis og på vores kunders vegne.

Imprezzing har kontor i København. Vi har kunder i Skandinavien og i engelsktalende lande. Og vi kommunikerer på både dansk og engelsk.

Imprezzing Scandinavia har frem til april 2017 fået stor støtte og inspiration af et Advisory Board bestående af Claus Møldrup (Partner og Board Member, Quorum Consulting), Susanne Nordvig (Marketing Manager WindowMaster), Brian Høi (Head Business Developer, Nordea) og Tine Gaihede (Executive Coach og integrator for boardet). Advisory Board’et var dygtigt udpeget og faciliteret af WeBoard.

Skal vi tale sammen i 15 minutter?

  • I tvivl om I skal bruge Prezi til en præsentation?
  • Specifikke problemer, der skal løses?
  • Se eksempler på Imprezzings prezi’er og videoer?

Udfyld og få GRATIS, uforpligtende rådgivning.
​Vi kontakter dig så hurtigt vi kan, og aftaler et mødetidspunkt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få 15 min. GRATIS rådgivning
Back To Top