skip to Main Content
(+45) 7199 0055 info@imprezzing.dk
  • da
Blogtop Forår

Forårsrengøring af dine præsentationer – fem hurtige tips!

 

Trænger et par af dine præsentationer til en lille visuel opstramning, eller kender du en, der har præsentationer, der trænger til lidt kærlighed, så er her fem tips. Bare 10 minutters rengøring af unødvendigheder i en præsentation kan gøre en forskel.

 

1) Ryd op! Fokus på det væsentlige – der skal kun være et budskab pr. slide. Det er altid god kommunikation at dele en kompliceret slide ud på flere slides. Hvis sammenhængen mellem flere pointer er nødvendig at vise, så tilføj et opsummerende slide, eller i Prezi, en udzoomning, til at vise sammehængen.

2) Beskær din tekst. Ud med gentagelser af ord i bulletpoints. Vendinger, der hører hjemme i talesproget, kan du roligt slette. Undertitler er ofte unødvendigt fyld. Husk på at det tager tid for dine tilhørere at læse dine slides – du vil hellere have, at du vender deres fulde opmærksomhed mod dig.

3) Skær diagrammer og talmateriale ned til den pointe du vil sige. Vi anbefaler infografik eller helt simple diagrammer. Har du komplicerede diagrammer som du ikke vil bearbejde, så sæt en cirkel om det centrale.

4) Lug ud i billeder og illustrationer. Brug kun illustrationer, hvis de er forklarende i forhold til din kommunikation, eller hvis de skal kommunikere en stemning. Er det det sidste, så overvej at vise et slide, hvor billedet fylder delt til kant.

5) Ryd op, så der er rette linjer & luft i dit design. Lav overskrifter godt store og placer dem centralt, så bliver de husket. Brug slidens overskrift strategisk, skriv hellere “Vi fokuserer på vækst i 2017” end “Målsætninger og visioner”

 

Vil du vide mere? Vi designer, holder kurser, enetimer og deler gerne ud af vores viden. Bare kom an!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skal vi tale sammen i 15 minutter?

  • I tvivl om I skal bruge Prezi til en præsentation?
  • Specifikke problemer, der skal løses?
  • Se eksempler på Imprezzings prezi’er og videoer?

Udfyld og få GRATIS, uforpligtende rådgivning.
​Vi kontakter dig så hurtigt vi kan, og aftaler et mødetidspunkt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få 15 min. GRATIS rådgivning
Back To Top