skip to Main Content
(+45) 7199 0055 info@imprezzing.dk
  • da

Eventprezi - stemningsfyldt og med inspiration til alle dagens talere

Hos Imprezzing kan du få spektakulært design, tilpasset jeres event eller kick-off. Giv os nogle stikord  – skal det være stilfuldt eller overraskende? Sprællende eller kontrolleret? Vi trives i processen og er fokuseret på at give jer lige præcis den hjælp og støtte, I helst vil have – hele vejen igennem. Vi er fleksible, og er med på at de sidste rettelser er noget vi kan være nødt til at lave i aftenen før, hvis der nu lige er en kommet en lille rettelse.

Jeres prezi skal

  • være fantastisk flot at se på og slå den helt rette stemning an
  • have sammenhæng i designet, og tydelig forskelle på de enkelte talere
  • have en klar opbygning og give overblik
  • understøtte video og lyd
  • tilpasses, så hver enkelt taler performer optimalt
Få en pris på din eventprezi Tilføj whiteboard og animationsvideo – læs mere

Video: Imprezzing portfolio 2016

Giv os informationer om din præsentation, og vi kontakter dig med et tilbud så hurtigt vi kan.

1 Kontaktoplysninger
2 Opgavebeskrivelse

Vi anbefaler, at du opretter en Prezi Pro licens, så I selv kan præsentere, downloade og genbruge præsentationen. Alternativt modtager I præsentationen som fil.

Kontakt os for at se eksempler på store eventpræsentationer, vi har designet for bl.a. McDonald’s, Peugeot, Coloplast og Schneider Electric.

Prezi-expert-badge

Imprezzing har arbejdet med præsentationer i Prezi siden 2010.

Vi har leveret prezier til vigtige præsentationer til små og store internationale organisationer og virksomheder. Vi viser dig gerne eksempler. Imprezzing er certificeret af Prezi og samarbejder tæt med dem.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak, og se eksempler på eventprezier, vi har lavet.

Imprezzing er eksperter i målgrupper, storytelling, præsentationsteknik, tekstredigering, illustrationer og kommunikationsdesign. Vi har kontor på Frederiksberg i København. Og vi er vant til korte deadlines og sidsteøjebliksrettelser.

"It was wonderful to receive “live” guidance. No one has ever provided such customer service from an online self-pace instructional course for what your website offers."

Darlene Roulund

"Prezi er en revolution sammenlignet med PowerPoint. Prezi understøtter mig mere intuitiv måde og levende måde. Glæder mig til at komme ud og præsentere min nye prezi"

Annette Vestergaard Christensen

"Meget dejligt oplæg! Hende må vi bruge til noget mere! Lige til at gå hjem at bruge. Meget brugbart. Involverende og inspirerende underviser! God til at undervise undervisere!"

Roskilde Katedralskoles IT-undervisere

"Thank you so much for the extra recording Christina and also for your help with this. It has been very useful and the webinars have been a success. There are a number of people now that are beginning to use Prezi which is great."

Kemi Phillips GM Lead

"Hos McDonald’s Denmark bruger vi Prezi præsentationer, fordi de giver fleksibilitet og dybde til præsentationer og undervisning. Vores workshop her på Frederiksberg lærte os at lave præsentationer - og både du og Kristine var supergode til at holde os fangne, trods vores forskellige niveau og lærehastighed. Meget effektivt."

Belinda Rytter Bloch Training consultant

Skal vi tale sammen i 15 minutter?

  • I tvivl om I skal bruge Prezi til en præsentation?
  • Specifikke problemer, der skal løses?
  • Se eksempler på Imprezzings prezi’er og videoer?

Udfyld og få GRATIS, uforpligtende rådgivning.
​Vi kontakter dig så hurtigt vi kan, og aftaler et mødetidspunkt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få 15 min. GRATIS rådgivning
Back To Top