skip to Main Content
(+45) 7199 0055 info@imprezzing.dk
  • da

 

Animationsvideo – information, skåret i lækre, små bidder

En god animationsvideo løfter dit budskab.  præciserer, forenkler og tilføjer godt humør.

Brug den som profilvideo på hjemmeside, sociale medier, som teaser til et arrangement, til messer, en kampagne eller som instruktionsvideo.

Imprezzing er eksperter i storytelling, onlineundervisning, målgrupper og kommunikationsdesign. Vi har kontor på Frederiksberg i København. Og vi er vant til korte deadlines og sidsteøjebliksrettelser.

Videoerne er produceret i en serie programmer, der har det til fælles, at vi kan lave rettelser indtil sidste øjeblik. Som udgangspunkt har animationsprogrammerne en lang række faste figurer, som vi bruger. Men du kan naturligvis få produceret skræddersyede figurer, hvis du ønsker.

Få en pris på din video Se videoeksempler

Dette er en et-minuts video, produceret af Imprezzing.
Se flere videoer længere nede på siden.
– Pris: 15.625 kr. (12.500 ex. moms) –
Køb online og få 10% rabat

Giv os informationer om dine ønsker til en video, og vi kontakter dig med et tilbud så hurtigt vi kan.

1 Kontaktoplysninger
2 Opgavebeskrivelse

Eksempler på animationsvideoer

"It was wonderful to receive “live” guidance. No one has ever provided such customer service from an online self-pace instructional course for what your website offers."

Darlene Roulund

"Prezi er en revolution sammenlignet med PowerPoint. Prezi understøtter mig mere intuitiv måde og levende måde. Glæder mig til at komme ud og præsentere min nye prezi"

Annette Vestergaard Christensen

"Meget dejligt oplæg! Hende må vi bruge til noget mere! Lige til at gå hjem at bruge. Meget brugbart. Involverende og inspirerende underviser! God til at undervise undervisere!"

Roskilde Katedralskoles IT-undervisere

"Thank you so much for the extra recording Christina and also for your help with this. It has been very useful and the webinars have been a success. There are a number of people now that are beginning to use Prezi which is great."

Kemi Phillips GM Lead

"Hos McDonald’s Denmark bruger vi Prezi præsentationer, fordi de giver fleksibilitet og dybde til præsentationer og undervisning. Vores workshop her på Frederiksberg lærte os at lave præsentationer - og både du og Kristine var supergode til at holde os fangne, trods vores forskellige niveau og lærehastighed. Meget effektivt."

Belinda Rytter Bloch Training consultant
Back To Top